SF BEAUTY


SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 4000 set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya.
SABUN VITAMIN E & C
NOT 110600593KHARGA PASARAN : RM 49.90
HARGA KAMI : RM 40.00Sabun Sf Beauty adalah asas penting untuk membersih, menyegar dan mengekalkan kelembapan kulit secara alami.
-cuci wajah 2 kali sehari (pagi/malam) setiap hari.


NIGHT & DAY CREAM


SET VITAMIN E

HARGA PASARAN : RM 115.00
HARGA KAMI : RM 95.00


Sesuai untuk kulit normal, kering, tona tidak sekata, gelap, pori2 terbuka, matang dan berjeragat (lebih antioksidan untuk mengurangi penuaan awal seperti garis halus dan kedutan)
SF Day Cream: NOT 110600594 K
SF Day Night: NOT 110600595 K


TRIAL SET
TRIAL SET VITAMIN C
HARGA PASARAN : RM 75.00
HARGA KAMI : RM 70.00Trial set untuk kulit normal (sabun kuning) dan untuk kulit bermasalah (sabun hijau)..
1/3 ketul sabun, krim siang 7gm, krim malam 7gm.


Panduan Penggunaan 

- cuci muka dengan sabun 2 kali sehari
- gunakan krim malam pada malam hari
- gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv)


Jika awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. selepas 2,3 hari gunakan semula krim malam.

Antara kesan awal yang biasa ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan(biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). Kadang kala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit penggelupasan HALUS di bahagian bermasalah.

Berapa lama BERKESAN??

1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi.


HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA TERBAIK! APA TUNGGU LAGI!!
019-296 0224 / 017-275 3439
No comments:

Post a Comment